Dallos Bogi

Dallos Boginak a Sztárban Sztár műsorában Pamkutyáék és Zséda után most a férjét Puskás Petit kell hoznia a színpadon. Dallos Bogi elárulta hogyan készül arra hogy a férjét Puskás Petit utánozza a színpadon videó Dallos Bogi bevallotta.


Dallos Bogi Glamour Women Fashion

24 évesen YouTube-csatornája Elmerülő című videósorozatában foglalkozik olyan komoly témákkal mint szorongás megfelelési kényszer.

. Az énekesnő a TV2 Mokkájában megosztotta hogyan is készül az előadásra. Az olyan súlyos kérdésekkel mint a mentális gondok szorongás vagy az öngyilkossággal kapcsolatos gondolatok már most is. Nehéz megbirkózni a mentális problémákkal de mivel tiniként ő maga is megküzdött a démonjaival úgy érzi másoknak is tudna segíteni.

A TV2 népszerű show-műsorában ismét tizenkét híresség száll harcba hogy hétről-hétre egy-egy újabb zenei legenda bőrébe bújva bizonyítsa tehetségét. Puskás-Dallos Bogi és Peti párosát lehetetlen nem szeretni tényleg annyira egy húron pendülnek mintha már évtizedek óta együtt lennénekPedig csak 2019-ben az X-Faktor kilencedik szériájában találkoztak és Bogi most azt is elárulta hogy könnyebb helyzetben voltak hiszen munkakapcsolatból alakult ki a szerelem. Súlyos témák ezek amelyek általában nem a huszonévesek mindennapi beszélgetéseinek részei.

A Sztárban sztár versenyzője úgy döntött hogy az éneklés mellett pszichológiát kezd el tanulni. A Sztárban Sztár 8. Legalább ekkora meglepetés volt amikor kiderült hogy Dallos Bogi is ott lesz mezőnyben aki nemrég az X-Faktor mentora volt.

Puskás Peti volt az első aki elvitte randizni videó. Ezúttal is nagyon izgalmas feladatot kapott hiszen férje Puskás Peti bőrében kellett színpadra állnia. Negyedik élő-show-jában amelynek a végén Emilio búcsúzott Dallos Bogi az RnB és a rap egyik nagyasszonya Missy Elliot bőrébe bújt.

A produkcióját élőben nézte végig az énekes és szinte folytak a könnyei a nevetéstől. A legfrissebb hírek ittBogi annyira lelkes hogy a stúdióba is a férje zoknijában érkezett ráadásul még annak parfümjét is használja. Legalább is ő ezt állítja ugyanis most vasárnap a Sztárban Sztár stúdiójában Zsédát fogja alakítani.

Egész héten gőzerővel készült erre a produkcióra és nagyon izgul hogy minden a legtökéletesebben alakuljon. Dallos Bogi a lehetetlenre vállalkozik. Dallos Bogi olyan témákkal gondolatokkal is foglalkozik amivel nem sokan az ő korában.

Dallos Bogi azonban kivétel 24 évesen YouTube-csatornája Elmerülő című videósorozatában. Dallos Bogi ismét nagy sikert aratott a legutóbbi Sztárban Sztár adásában. Az énekesnő teljesen elveszett a maszk alatt produkcióját a zsűritagok és a közönség is állva tapsolták meg.

Puskás-Dallos Bogi a Sztárban sztár legutóbbi adásában férje Peti bőrébe bújhatott - természetesen maga Puskás Peti is jelen volt így élőben hallgathatta meg feleségét és bizony megvolt a maga véleménye az előadás után. Komoly elhatározásra jutott Puskás-Dallos Bogi. A legutóbbi évadra már nemet mondott most pedig a konkurens TV2-nél harcol azért hogy minél tovább jusson.

Mentális gondok a lelki egészséggel kapcsolatos problémák szorongás megfelelési kényszer öngyilkossággal kapcsolatos gondolatok. Dallos Bogi egy héten át Puskás Peti ruháit hordta videó Nem hiszi el kinek kellett búcsúznia a Sztárban Sztártól Mutatjuk.


Dallos Bogi Dallosbogi Instagram Fenykepek Es Videok


Dallos Bogi Sajat Minikollekciot Tervezett Az Anna Daubner Markaval Kozosen Fashion Tshirt Dress Shirt Dress


Dallos Bogi Dallosbogi Instagram Fenykepek Es Videok Fashion Feminine Style


Dallos Bogi Dallosbogi Instagram Fenykepek Es Videok Fashion Wrap Dress Feminine


Dallos Bogi X Sloggi X Joy Magazin Dallosbogi Sloggihungary Sloggi Campaign Campaignshoot Singer Hungariansinger Photoshoot Celebs Wonder Woman Women


Dallos Bogi Dallosbogi Instagram Fenykepek Es Videok


Sloggi Campaign Joy Magazin Dallos Bogi Sloggihungary Dallosbogi Joyhungary Gregusmate Laszlopasztor Photoshoot Sloggi Campaign Celebs Fashion Women


Dallos Bogi Dallosbogi Instagram Fenykepek Es Videok Fashion White Dress Feminine


Dallos Bogi Dallosbogi Instagram Fenykepek Es Videok Fashion Feminine Style

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel